Diensten

Het overlijden van een geliefde kan je leven uit balans brengen. Ik wil een stukje met je meelopen in het land van rouw en verlies. Het verlies kan ik niet bij je wegnemen, wel kan ik je handvatten aanreiken om je leven opnieuw invulling te geven.

In het gratis kennismakingsgesprek kijken we samen welke vorm van begeleiding het beste bij jou past. Dat kunnen individuele gesprekken zijn, maar ook groepsgesprekken. Daarnaast kun je bij me terecht voor creatieve sessies. In die sessies gaan we aan de slag met creatieve werkvormen, zoals bijvoorbeeld schrijven, tekenen, wandelen of poppenspel. In overleg maken we vier vervolgafspraken. Na de vierde sessie evalueren we de begeleidingssessies en kijken we of er een vervolg nodig is.  De kosten voor een sessie (60 minuten) zijn €40,- (exclusief BTW).

Tijdens de begeleidingssessie is er tijd en ruimte om in een veilige setting je verhaal te vertellen. Rouw mag er zijn. Ik wil graag een luisterend oor voor je zijn en reflecteren op wat je mij vertelt. Zo krijg je meer inzicht in je rouwproces. De kennis en ervaring die ik in de loop van de jaren vergaard heb, geef ik graag aan je door.

 

 

 ‘Verwerken is niet loslaten, maar anders leren vasthouden. Vasthouden in de herinnering in plaats van in de werkelijkheid.’
(Manu Keirse)